Купување без платежна картичка

1. Уплатете ја сумата која се прикажува како Вкупно во вашата кошничка.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата погоре.

2. Испратете ни email на info@gumi.mk со следните информации:

– име на уплатувачот
– е-маил адреса со која сте регистрирале профил на Gumi.mk
– сумата која сте ја уплатиле
– датум на уплата
– скенирана или фотографирана со фотоапарат уплатницата 

3. По примање на средствата на нашата сметка Вашата нарачка ќе биде одобрена и испорачана.

НАПОМЕНА: Уплатените пари не стигинуваат веднаш на нашата сметка. Доколку уплатите наутро парите ќе стигнат после 16:00 часот. Доколку многу ви се брза за нарачката, ќе треба да наведете 1 во НАЧИН на уплатницата (банката зема провизија за ваков тип на уплати со НАЧИН 1) или пак да ја пратите скенирана/сликана уплатницата.