Пребарување по сезона

Летни

Гуми

All-Seasons

Гуми

Зимски

Гуми

4x4

Гуми

Пребарување по клучен збор, бренд или димензија

Најбарани димензии за летни гуми

Најбарани
зимски гуми

 • На попуст!
  Sava

  SAVA 175/65R14 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  4,760.00ден 3,300.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6,160.00ден 4,300.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  6,040.00ден 4,200.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6,990.00ден 4,800.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Tigar

  TIGAR 195/55R15 WINTER 1

  (0 reviews)
  4,060.00ден 3,050.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Tigar

  TIGAR 205/55R16 WINTER

  (0 reviews)
  4,120.00ден 2,500.00ден Прочитај повеќе
 • На попуст!
  Tigar

  TIGAR 205/55R16 WINTER

  (0 reviews)
  4,120.00ден 2,500.00ден Прочитај повеќе
 • На попуст!
  Tigar

  TIGAR 195/55R15 WINTER 1

  (0 reviews)
  4,060.00ден 3,050.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6,990.00ден 4,800.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  6,040.00ден 4,200.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6,160.00ден 4,300.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 175/65R14 WINTER ST

  (0 reviews)
  4,180.00ден 2,600.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 195/65R15 WINTER ST

  (0 reviews)
  4,870.00ден 3,000.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 205/55R16 WINTER HP

  (0 reviews)
  5,230.00ден 3,250.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 225/45R17 WINTER HP

  (0 reviews)
  6,350.00ден 4,000.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 195/65R15 ALPIN 6

  (0 reviews)
  6,450.00ден 4,000.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 205/55R16 ALPIN 6

  (0 reviews)
  9,560.00ден 6,000.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 225/45R17 ALPIN A5

  (0 reviews)
  14,270.00ден 10,700.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 275/40R20 PILOT SPORT 4 SUV

  (0 reviews)
  25,360.00ден 16,500.00ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 275/45R20 PILOT SPORT 4 SUV

  (0 reviews)
  28,580.00ден 18,500.00ден Додади во кошничка

За Гуми.мк

Гуми.мк  е првата онлајн продавница во Македонија за продажба на гуми (пневматици) со најголем избор на димензии и модели. 

Пронајдете гуми!

Имаме преку 10
брендови на пневматици

Како функционира Гуми.мк

Изберете ги вашите идеални гуми

Ви нудиме пневматици со најдобар квалитет од нашиот широк спектар на модели и димензии

Ние ќе ви ги испорачаме бесплатно

Бесплатна испорака на сите ваши нарачки до вашиот дом.

Специјална услуга за промена на вашите гуми

Ви нудиме и услуга да направиме промена на вашите гуми во овластени сервисни станици.

Заштедете и до 30%

со бесплатна испорака

Бесплатна испорака

во цела Македонија

Гаранција на фабричка грешка

Онлајн плаќање

Плаќање со сите картички

Подароци

Подароци со секоја нарачка!