Пребарување по сезона

Летни

Гуми

All-Seasons

Гуми

Зимски

Гуми

4x4

Гуми

Пребарување по клучен збор, бренд или димензија

Најбарани димензии за летни гуми

Најбарани
зимски гуми

 • На попуст!
  Sava

  SAVA 175/65R14 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  4680ден 3000ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6900ден 4250ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  6750ден 4000ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ALLWEATHER

  (0 reviews)
  7680ден 4900ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  7730ден 4800ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  7730ден 4800ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 225/45R17 ALLWEATHER

  (0 reviews)
  7680ден 4900ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  6750ден 4000ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 205/55R16 ESKIMO HP2

  (0 reviews)
  6900ден 4250ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Sava

  SAVA 175/65R14 ESKIMO S3

  (0 reviews)
  4680ден 3000ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 175/65R14 WINTER ST

  (0 reviews)
  4290ден 2700ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 195/65R15 WINTER ST

  (0 reviews)
  5000ден 3200ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 205/50R17 UHP

  (0 reviews)
  6880ден 4400ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 205/55R16 WINTER HP

  (0 reviews)
  5260ден 3400ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Kelly

  KELLY 225/45R17 WINTER HP

  (0 reviews)
  6540ден 4200ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 195/65R15 ALPIN 6

  (0 reviews)
  8020ден 5000ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 205/55R16 ALPIN 6

  (0 reviews)
  12290ден 7500ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 205/55R16 CROSSCLIMATE 2

  (0 reviews)
  10850ден 7500ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 225/45R17 ALPIN A6

  (0 reviews)
  16380ден 10500ден Додади во кошничка
 • На попуст!
  Michelin

  MICHELIN 225/50R17 ALPIN A6

  (0 reviews)
  17800ден 11500ден Додади во кошничка

Најбарани димензии за зимски гуми

За Гуми.мк

Гуми.мк  е првата онлајн продавница во Македонија за продажба на гуми (пневматици) со најголем избор на димензии и модели. 

Пронајдете гуми!

Имаме преку 10
брендови на пневматици

Како функционира Гуми.мк

Изберете ги вашите идеални гуми

Ви нудиме пневматици со најдобар квалитет од нашиот широк спектар на модели и димензии

Ние ќе ви ги испорачаме бесплатно

Бесплатна испорака на сите ваши нарачки до вашиот дом.

Специјална услуга за промена на вашите гуми

Ви нудиме и услуга да направиме промена на вашите гуми во овластени сервисни станици.

Заштедете и до 30%

со бесплатна испорака

Бесплатна испорака

во цела Македонија

Гаранција на фабричка грешка

Онлајн плаќање

Плаќање со сите картички

Подароци

Подароци со секоја нарачка!